Menu Close

Ali želite preklopiti na uporabo sončne energije?

Ali želite preklopiti na uporabo sončne energije?

Pametne rešitve 

Oskrbite svoj dom s programom SolarEdge

SolarEdge združuje vrhunsko tehnologijo in inovacije, ki zagotavljajo pametne energijske rešitve za vaš dom.

S kombinacijo visokozmogljivih fotovoltaičnih optimizatorjev in razsmernikov, izjemne varnosti, naprednega nadzora in pametnega upravljanja energije lahko prihranite denar in svoj dom napajate z zeleno solarno tehnologijo, s katero se boste lahko pripravili na prihodnost.

Zasnovano za pametnejšo prihodnost

Varčevanje z energijo ni dobro le za okolje, ampak tudi za vašo denarnico.

Ne glede na to, ali nameravate uporabljati naše pametne energijske rešitve zdaj ali v prihodnosti, SolarEdge z njimi poskrbi, da je vaš sistem dobro pripravljen.
 
Prevzemite nadzor nad računi za električno energijo in povečajte porabo z naborom prilagodljivih modularnih pametnih energijskih rešitev.
 
• Znižajte stroške ogrevanja vode, razsvetljave itn …

• Napajajte avtomobil s sončno energijo. Tudi če še nimate razsmernika, ga boste verjetno potrebovali v prihodnosti – pripravite se na električne avtomobile z nakupom prvega razsmernika, KI OMOGOČA polnjenje električnih avtomobilov.

• Presežek energije hranite neposredno in ga uporabite, ko bo moč fotonapetostne elektrarne premajhna.

S celovitimi pametnimi energijskimi rešitvami izkoriščajte sončno energijo

Napajajte avtomobil s pomočjo sončne energije


Svoje električno vozilo napajajte s prvim napajalnim solarnim razsmernikom na svetu.

Naša inovativna rešitev za povečanje sončne energije uporablja kombinacijo sončne energije in omrežne elektrike, zato lahko svoje električno vozilo napolnite do 2,5-krat hitreje kot z običajnim napajalnikom za električna vozila.

Ne glede na to, ali ste trenutni lastnik električnega vozila ali pa želite biti pripravljeni nanj, se s sistemom SolarEdge zapeljite v prihodnost.

Napredno spremljanje
Brezplačno in napredno spremljanje ves čas sledi delovanju vašega sistema ves čas in vas sproti obvešča - kadarkoli in kjer koli.

Izboljšana varnost
Edinstvena funkcija SafeDC ™ je zasnovana za samodejno znižanje enosmerne (DC) napetosti modulov na varno raven, kadar koli se pretvornik ali omrežje izklopi.

Več prihodkov
Moduli se lahko kombinirajo in primerjajo glede na razpoložljivi srešni prostor, to pa omogoča bolj estetsko privlačno obliko, več energije in več prihodkov.

Več energije
Optimizatorji moči SolarEdge odpravljajo izgube energije za čim večjo proizvodnjo energije.

Odmislite skrbi
Smo eno izmed vodilnih podjetij na svetu na področju solarne tehnologije. Naše rešitve so varne in zanesljive; zanje je na voljo 12-letna garancija.

Kontakt

  Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje. Več o politiki varstva osebnih podatkov.

  captcha

  Naslov

  Kamnik pod Krimom 8b, 1352 Preserje

  Email

  info@plan-net-solar.si

  Telefon

  +386 1 363 31 31