Menu Close

Optimizatorji ADD-ON

Optimizatorji ADD-ON

Optimizator SolarEdge je razsmernik DC/DC, ki ga monterji povežejo z vsakim solarnim modulom in ki te module nato pretvori v pametne module.Optimizatorji SolarEdge povečujejo porabo energije iz PV sistemov s stalnim sledenjem maksimalne moči (MPPT) vsakega modula posebej.
 
Poleg tega se z optimizatorji spremlja delovanje vsakega modula, podatki o uspešnosti pa se sporočajo nadzorni platformi SolarEdge, kar omogoča izboljšano, stroškovno učinkovito vzdrževanje na ravni modulov. Vsak optimizator je opremljen z edinstveno funkcijo SafeDC ™, ki je zasnovana za samodejno znižanje enosmerne napetosti modulov na varno raven, kadar koli se razsmernik ali omrežje izklopi (razen če je priključen na razsmernik StorEdge, ki deluje v varnostnem načinu).
 
Tehnologija MPPT na modul omogoča prilagodljivo namestitveno zasnovo z več usmeritvami, nagibi in vrstami modulov v istem nizu. Pri delu z optimizatorji SolarEdge samodejno vzdržujejo konstantno napetost niza, kar monterjem omogoča, da so še prilagodljivejši z daljšimi nizi in nizi različnih dolžin, da oblikujejo optimalne PV sisteme. Optimizatorji SolarEdge so združljivi s c-Si, tankoplastnimi in visokotokovnimi moduli in imajo 25-letno garancijo.

Ključne prednosti:

• Sledenje maksimalne moči modula (MPPT), z MPPT na dva modula, ki uporablja komercialne mehanizme za optimizacijo.
• Vrhunska učinkovitost (99,5 % največja učinkovitost, 98,8 % utežen izkoristek).
• Zmanjšuje izgubo neskladja vseh vrst modulov, od proizvodne tolerance do delnega senčenja in staranja.
• Zasnovan za ekstremne okoljske razmere.
• 25-letna zanesljivost in garancija.
• Napredno merjenje zmogljivosti v realnem času.
• Samodejni izklop enosmerne napetosti za varnost monterja in gasilca.
• Monterji jih povezujejo s c-Si, tankoslojnimi in visokotokovnimi (tudi dvofaznimi) moduli.
• Na voljo je vnaprej nameščen okvir za hitrejšo namestitev.

Kontakt

  Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje. Več o politiki varstva osebnih podatkov.

  captcha

  Naslov

  Kamnik pod Krimom 8b, 1352 Preserje

  Email

  info@plan-net-solar.si

  Telefon

  +386 1 363 31 31