Menu Close

Napredna energijska tehnologija

Napredna energijska tehnologija

Izdelki »Smart Energy« SolarEdge so zasnovani tako, da samodejno uporabljajo presežno moč PV sistema za povečanje porabe sončne energije in pomagajo lastniku hiše doseči nižje račune za elektriko, povečajo energijsko neodvisnost in poskrbijo za večje udobje.

Izdelki »Smart Energy« združujejo PV proizvodnjo, upravljanje skladišč in avtomatizacijo doma, vse s pomočjo nadzora prek enega razsmernika SolarEdge.

Izdelke »Smart Energy« SolarEdge odlikuje brezžična komunikacija z razsmernikom SolarEdge, primerni pa so za različne aplikacije za avtomatizacijo doma.

Pametna priprava tople vode
(Smart Energy Hot Water)

Brezžični krmilnik, ki samodejno preusmeri odvečno PV energijo za zagotavljanje tople vode in stroškovno učinkovito shranjuje energijo, je integriran s platformo za spremljanje SolarEdge.

Primeren je za obremenitve do 5kW.

Pametna vtičnica in stikalo Smart Energy
Brezžično stikalo za nadzor električnih obremenitev, kot so: črpalke za bazene, ventilatorji, razsvetljava in drugi gospodinjski aparati.

Pametni energijski rele
Brezžični rele za nadzor velikih obremenitev z uporabo zunanjega krmilnega vmesnika, kot so toplotne črpalke, ki podpirajo omrežje »Smart«.

Smart Energy ZigBee® Plug-in
Za podporo funkcionalnosti »Smart Energy« je potreben vmesnik ZigBee.

Ni dodatnih stroškov namestitve
Ni vam treba namestiti ločenega stenskega napajalnika – vgrajen je že v vaš razsmernik.

Napajajte z zeleno energijo
Optimizirajte svojo uporabo obnovljive energije in znižajte svoj ogljični odtis.

Ste vedeli?
Samo nakup električnega vozila ni dovolj, da uravnate izpuste CO2 iz običajnih vozil.

   Smart energy

 • Popolna preglednost in nadzor vseh izdelkov sta na voljo v mobilni aplikaciji in platformi za spremljanje »Smart Energy«.
   
 • Za konfiguracijo naprave z nadzorno aplikacijo je najprej potrebna povezava eternet.
   
 • Lahko se uporablja mobilna povezava; potrebujete kartico SIM s prenosom podatkov 1 GB, ki ga je treba kupiti pri mobilnem ponudniku.

 

Kontakt

  Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje. Več o politiki varstva osebnih podatkov.

  captcha

  Naslov

  Kamnik pod Krimom 8b, 1352 Preserje

  Email

  info@plan-net-solar.si

  Telefon

  +386 1 363 31 31