Menu Close

O podjetju

O podjetju

Plan-net solar d.o.o. je vodilno podjetje za izgradnjo vrhunskih sončnih elektrarn v Sloveniji. Sodelovanje z inovativnimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji omogoča kontinuirano rast razvoja in poslovne odličnosti. Sončne elektrarne Plan-net solar uporabljajo visokokakovostne module Luxor Solar, najsodobnejše konstrukcije K2 systems in Mecosun ter vodilne razsmernike Solar Edge.

Visoko kakovost zagotavljamo s standardi ISO 9001:2008, s članstvom v PV Cycle – kot edini v Sloveniji, s članstvom ZSFI, lastno težko mehanizacijo in izkušnjami.
 
Vrhunski sestavni deli sončnih elektrarn in odgovoren ter visoko usposobljen strokovni kader se rezultirata v sončnih elektrarnah z najvišjim donosom. Med drugimi so nam zaupali tudi Omahen Transport, Krka, Loterija Slovenije, Sintal, BTC, Mercator, več pa si lahko ogledate na naši spletni strani v Referencah. Podjetje Plan-net v svoji dejavnosti Električna vozila ponuja prodajo električnih skuterjev in avtomobilov, v dejavnosti Plan-net Polnilne postaje pa prodajo polnilnih postaj. Skupino Plan-net odlikujejo celovito, visokokakovostno in hitro opravljene storitve ter vpetost v uresničevanje globalne spremembe spoštovanja narave.
Poleg izgradnje sončnih elektrarn vam nudimo tudi:
 
 • Projektivo in izvedbo elektroinštalacij – PLAN-NET
 • UPS naprave – PLAN-NET
 • Električna vozila – PLAN-NETEV
 • Polnilne postaje – PLAN-NETPP
 • Klimatizacijo – PLAN-NET
 
Naše prednosti so dolgoletne izkušnje na področju izgradnje sončnih elektrarn, elektroinštalacij, UPS-ov in električnih vozil. Ponujamo vam celovito rešitev – od idejnih izračunov, prek projektiranja in financiranja, do končne izvedbe in kasneje vzdrževanja. Skupaj z zanesljivimi dobavitelji vam zagotavljamo vrhunske tehnološke rešitve, ki zadovoljijo vsako željo in idejo. Sklepanje dolgoročnih partnerstev z dobavitelji nam je omogočilo kakovost povzdigniti na najvišjo raven. Naše sončne elektrarne zagotavljajo najvišji izkoristek, najvišje donose in posledično zadovoljne investitorje. Verjamemo, da lahko skupaj izboljšamo svet, zato smo na strehah naše stavbe postavili dve sončni elektrarni, trenutno gradimo tretjo elektrarno, ki bo letno zmanjšala izpust CO2 za kar 170 ton.
V prihodnosti želimo ostati vodilno podjetje za postavitev in vzdrževanje sončnih elektrarn in se širiti na tuje trge. Vizijo bomo uresničili z odlično ekipo zaposlenih in z zanesljivimi strateškimi partnerji.Kontakt

  Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje. Več o politiki varstva osebnih podatkov.

  captcha

  Naslov

  Kamnik pod Krimom 8b, 1352 Preserje

  Email

  info@plan-net-solar.si

  Telefon

  +386 1 363 31 31