Menu Close

Tri fazni razsmernik (Synergy Technology)

Tri fazni razsmernik (Synergy Technology)

Razširjena ponudba trifaznih razsmernikov SolarEdge s tehnologijo »Synergy« do 100 kW združuje velike zmogljivosti s preprosto namestitvijo. Zasnova razsmernika temelji na majhnih, lahkih ter na preprostih primarnih in sekundarnih enotah. Nameščeni so na steno, kar omogoča minimalni poseg v prostor, pri namestitvi pa je potrebna samo ena ali dve osebi.
 
Pri nameščanju razsmernika ne potrebujete žerjava ali posebnega orodja kot pri alternativnih razsmernikih velikih zmogljivosti na današnjem trgu, ki so težki, obsežni in jih je težko namestiti. Namestitev razsmernikov velike zmogljivosti SolarEdge bo še dodatno skrajšala čas in znižala stroške nastavitve.
 
Nova generacija trifaznih razsmernikov SolarEdge je na voljo z naslednjimi močmi: 50 kW, 55 kW in 82,8 kW ter 66,6k W in 100 kW za srednjenapetostna omrežja.
 
Preprost zagon razsmernika SetApp
 
Zagon razsmernikov še nikoli ni bil tako preprost. Aktiviranje, zagon in konfiguracija razsmernika se zdaj izvajajo neposredno prek mobilne aplikacije SolarEdge SetApp na vašem mobilnem telefonu.

Ključne prednosti:


• Neodvisno delovanje vsake enote omogoča preprosto uporabo za daljši čas delovanja sistema.
• Povezava s platformo podjetja SolarEdge za spremljanje prek eterneta ali brezžične komunikacije, vključno z izbirnim vgrajenim mobilnim vtičem.
• Brez zapravljene talne površine: stena/tirnica ali vodoravno nameščena pod moduli (naklon 10°).
• Zasnovan za težka delovna okolja.
• Vključuje vtičnik naprave za zaščito pred prenapetostjo RS485, ki je zasnovan za zaščito sprejemnika RS485 pred električnimi napetostmi.
• Vgrajena DC-varnostna enota z DC-varnostnim stikalom in izbirno zaščito pred prenapetostjo in DC-varovalkami, zaradi česar niso potrebni zunanji odklopniki.
• Vgrajeni dvojni vtičniki RS485.

Kako namestiti?

Kontakt

  Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje. Več o politiki varstva osebnih podatkov.

  captcha

  Naslov

  Kamnik pod Krimom 8b, 1352 Preserje

  Email

  info@plan-net-solar.si

  Telefon

  +386 1 363 31 31